DAKDEKKER UTRECHT

DAKBEDEKKING

  Heeft u een kaal dak dat net opgeleverd is of is moet de huidige dakbedekking vervangen worden? RIPRO Daktotaal is u graag van dienst om uw woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantoor van nieuwe dakbedekking te voorzien. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten dakbedekking. Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Daarom hechten wij veel waarde aan het geven van professioneel, duidelijk en betrouwbaar advies over uw dak en verzorgen wij het totaalpakket aan dakbedekking.


  PANNENDAK

  Het komt wel eens voor dat dakpannen kapot gaan, dat de panlatten gaan rotten of breken of dat de nokvorsten gescheurd zijn. Dit komt vooral bij oudere daken voor. Als deze nokvorsten in cement liggen of als het dak met sneldekkers is bedekt, kan de specie poreus worden, waardoor bovenstaande problemen kunnen voorkomen. Regen kan op lange termijn zorgen voor mossen en algen op de dakpannen en het water kan zelfs doorslaan. Dit zorgt voor een lekkage in het dak. Dit kan voor verkleuring zorgen, maar ook heeft het invloed op de onderdakconstructie. Vaak is het echter zo dat niet alle dakpannen kapot zijn en dus maar een gedeelte vervangen dient te worden. Wilt u een inspectie van uw dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


  Wilt u meer informatie over dakbedekking voor pannendaken klik dan hier.

  PLATDAK

  Een plat dak is helaas gevoeliger voor lekkages dan een pannedak. De gevoeligheid van het dak ligt onder andere aan de manier waarop het dak is aangelegd. Daarnaast is ook het materiaal van de dakbedekking van invloed op de kwaliteit van het dak. Het is daarom belangrijk dat u het dak door profesionele vakmensen laat aanleggen. Wanneer het dak afloopt naar de afvoer dan kunnen regenwater en vuil op de juiste manier afgevoerd worden. Ook het materialen waarmee het dak bedekt wordt, heeft een grote invloed op de kwaliteit en levensduur van het dak. Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen mogelijk voor een plat dak, deze verschillen onder andere in prijs, levensduur en onderhoudsgemak.


  Een nieuw plat dak dat wordt aangelegd, kan tot 20 jaar meegaan. Als het dak goed en regelmatig wordt onderhouden, zal ook de levensduur verlengd worden. Het is daarom belangrijk dat wanneer u een lekkage of een ander defect vermoed of ontdekt aan uw dakbedekking, dat u tijdig een vakman inschakelt.. U kunt in dat geval altijd een dakinspectie door ons laten uitvoeren om eventuele beschadigingen tijdig te herstellen en om lekkages en andere schade te voorkomen.


  Mocht het dak niet meer te herstellen zijn of mocht uw dak de maximale levensduur hebben bereikt, dan helpen wij u ook graag verder. Naast onderhoud en renovatie leggen wij ook nieuwe platte daken aan.


  Wilt u meer informatie over dakbedekking voor platte daken klik dan hier.

  GRATIS DAKINSPECTIE

  Bent u benieuwd of uw dak wel in een goede staat is? Bij ons is een dakinspectie kosteloos en vrijblijvend aan te vragen. We voeren een uitgebreide inspectie uit en brengen alle problemen direct in kaart. Van daaruit krijgt u alle informatie over de staat van uw dak. U krijgt een uitgebreid advies over het onderhoud en eventuele reparaties die aan uw dak nodig zijn. Vanuit de gratis dakinspectie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte voor de verdere aanpak van uw dak. U kunt zelf beslissen wat u hiermee wilt doen. 


  Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Maak vandaag nog een afspraak voor een officiële inspectie. Onze specialist helpt u graag om de inspectie voor u uit te voeren. Wij zijn 24/7 bereikbaar om een afspraak te maken, bij spoed zijn we zelfs binnen 12 uur ter plaatse. 


  VRAAG NU EEN GRATIS

  DAKINSPECTIE AAN