PANNENDAK AANLEGGEN OF RENOVEREN

DAKBEDEKKING

  Heeft u een kaal dak dat net opgeleverd is of is moet de huidige dakbedekking vervangen worden? RIPRO Daktotaal is u graag van dienst om uw woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantoor van nieuwe dakbedekking te voorzien. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten dakbedekking. Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Daarom hechten wij veel waarde aan het geven van professioneel, duidelijk en betrouwbaar advies over uw dak en verzorgen wij het totaalpakket aan dakbedekking.


  PANNENDAK

  Het komt wel eens voor dat dakpannen kapot gaan, dat de panlatten gaan rotten of breken of dat de nokvorsten gescheurd zijn. Dit komt vooral bij oudere daken voor. Als deze nokvorsten in cement liggen of als het dak met sneldekkers is bedekt, kan de specie poreus worden, waardoor bovenstaande problemen kunnen voorkomen. Regen kan op lange termijn zorgen voor mossen en algen op de dakpannen en het water kan zelfs doorslaan. Dit zorgt voor een lekkage in het dak. Dit kan voor verkleuring zorgen, maar ook heeft het invloed op de onderdakconstructie. Vaak is het echter zo dat niet alle dakpannen kapot zijn en dus maar een gedeelte vervangen dient te worden. Wilt u een inspectie van uw dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  ISOLATIE

  Een van de manieren om uw isolatiewaarde te verhogen is door te kiezen voor een betere dakisolatie. RIPRO Daktotaal helpt u graag bij het vinden van mogelijkheden om de isolatiewaarde van uw huis te verhogen. Dit zorgt namelijk voor een hogere isolatiewaarde waardoor u jaarlijks op de energiekosten in huis kunt besparen. Daarbij helpen we u bij het verbeteren van de dakisolatie door bijvoorbeeld een extra isolatielaag aan te brengen of een ander soort dakbedekking op uw dak te plaatsen.

  ONDERHOUD

  RIPRO Daktotaal beschouwt alle details van dakonderhoud als haar verantwoordelijkheid. Bij alle klanten zorgen we ervoor en ze van te voren precies weten waar ze aan toe zijn. We maken concrete afspraken over de werkzaamheden, het tijdsbestek en de prijs. Vervolgens gaan onze mensen direct aan de slag. Afhankelijk van de grootte van het dak, beschikt u zo snel mogelijk over een dak waar u jarenlang zorgeloos plezier van zult hebben! Op het gebied van dakbedekkingsmaterialen is het aanbod de afgelopen jaren enorm uitgebreid en verbeterd. RIPRO Daktotaal is gespecialiseerd in zowel bitumineuze en zinken, als in kunststof en EPDM dakbedekking.

  GRATIS DAKINSPECTIE

  Bent u benieuwd of uw dak wel in een goede staat is? Bij ons is een dakinspectie kosteloos en vrijblijvend aan te vragen. We voeren een uitgebreide inspectie uit en brengen alle problemen direct in kaart. Van daaruit krijgt u alle informatie over de staat van uw dak. U krijgt een uitgebreid advies over het onderhoud en eventuele reparaties die aan uw dak nodig zijn. Vanuit de gratis dakinspectie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte voor de verdere aanpak van uw dak. U kunt zelf beslissen wat u hiermee wilt doen. 


  Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Maak vandaag nog een afspraak voor een officiële inspectie. Onze specialist helpt u graag om de inspectie voor u uit te voeren. 24/7 zijn we bereikbaar om een afspraak te maken. Bij spoed zijn we zelfs binnen 12 uur ter plaatse. 


  VRAAG NU EEN GRATIS

  DAKINSPECTIE AAN